FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

El Centre Excursionista de Catalunya, solidari amb les malalties neurodegeneratives | FEEC

Notícies - 04/12/2013

El Centre Excursionista de Catalunya, solidari amb les malalties neurodegeneratives

Societat

El CEC dóna suport per primera vegada a la Marató de TV3. En aquesta edició 2013 que se celebrarà el dia 15 de desembre amb l’objectiu de conscienciar sobre les malalties neurodegeneratives, el CEC participarà organitzant 6 activitats que recorreran llocs emblemàtics de la geografia catalana.

Amb aquests recorreguts es vol encoratjar a practicar l’excursionisme per a prevenir i combatre aquest tipus de malalties. Es faran quatre excursions: “Serra de l’Obac”, “Fageda de la Grevolosa”, “Barcelona als peus”, “Sender Vallès Natura GR 173/173-3”; un recorregut d’alta muntanya: “Volta als Cims d’Ull de Ter” i una pràctica d’ARVA a la platja de Castelldefels.

Per participar a qualsevol de les activitats proposades s’ha establert un mínim de 25 euros per als socis del CEC, i 30 euros per als no socis (en aquest cas s’inclou l’assegurança de l’activitat). Els fons recaptats es destinaran a la investigació per detectar, alleugerir i minimitzar els efectes secundaris dels tractaments dels que pateixen aquest tipus de patologies i que afecten moltes persones de totes les edats. Tothom que vulgui participar-hi pot trucar al Centre Excursionista de Catalunya (933 152 311).