FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 21/08/2014

El Centre Excursionista de Banyoles convoca el Concurs de Fotografia d’Esports de Muntanya

Cultura

El Concurs Nacional de Fotografia d’Esports de Muntanya “Piolet de plata” organitzat pel Centre Excursionista de Banyoles, entitat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, ha obert ja la convocatòria, que acceptarà les obres candidates fins el diumenge 30 de novembre.

Concurs-fotografia-Piolet-de-PlataEl concurs busca fotografies relacionades amb ambients de muntanya, excloent els esports que impliquin l’ús de vehicles a motor, i cada participant pot entregar tres fotografies. Les fotografies, que ja es poden presentar, seran valorades per un jurat reconegut per la Federació Catalana de Fotografia. L’entrega de premis serà el 19 de desembre a les 8 hores del vespre a la sala d’exposicions de l’Ateneu de Banyoles, situat a la Plaça Major, número 40.

La remuneració dels premis oscil·larà entre els 150 i els 500 euros. El jurat i l’entitat organitzadora seleccionaran de comú acord un nombre determinat d’imatges per a ser reproduïdes en format físic i exposades al públic en general des del dia 19 de desembre de 2014 fins al 6 de gener de 2015 a la sala d’exposicions de l’Ateneu de Banyoles.