FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 08/10/2014

El Centre Excursionista de Balaguer celebra els 85 anys amb un cicle de conferències de muntanya

Cultura Societat

El Centre Excursionista de Balaguer, a la Noguera, continua la celebració del 85è aniversari de l’entitat amb un cicle de conferències. Amb el títol “Ja no rebré més postals de Juanjo Garra”, del membre del Centre Excursionista de Lleida, Feliu Izard, s’inaugura aquest cicle a la sala d’actes de l’Ajuntament de Balaguer aquest divendres 10 d’octubre.

El cicle de conferències del CE de Balaguer continua amb l’alpinista i guia de muntanya Òscar Cadiach, que oferirà la conferència “Dos gegants de l’Himàlaia: Kangchenjunga i Gasherbrum I” i “la realitat d’un 8.000 al Karakorum: Broad Peak 8.047 del 2014”, el divendres 24 d’octubre. El 14 de novembre, es projecta la pel·lícula “Solo. Escalada a la vida”, amb la participació del protagonista Jordi Salas “Pelón”. I, el 28 de novembre, la corredora manresana de muntanya Núria Picas tanca el cicle amb la conferència “Una vida”.

ce-balaguer-1Activitats del 85è aniversari

El CE de Balaguer està organitzant altres activitats amb motiu dels 85 anys de l’entitat. El mes d’agost passat, ja va realitzar una caminada nocturna amb una modalitat de 20 quilòmetres i una de 51 pel congost de Montrebei. També es va oferir una conferència a càrrec del paleontòleg Antoni Lacasa, de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.