FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 05/11/2016

El Centre Excursionista de Badalona organitza la 62a Caminada de Regularitat

Marxes tècniques

El Centre Excursionista de Badalona organitza la seva tradicional Caminada de Regularitat el proper 20 de novembre. La caminada transcorrerà pel camí de la Font de l’Amigó  per dintre del parc de la Serralada Marina durant els 14qm d’aquesta nova edició. Cal recordar també que la prova és puntuable per 18a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat – FEEC.

Les inscripcions estan obertes des del passat  3 de novembre i fins el dia 17 del mateix mes i s’han de formalitzar en equips de dues persones.

  • On-line: cebadalona.org
  • Presencial: Dimarts i dijous de 20h a 22h al nostre Centre Excursionista (c/ de la Costa, 13, Badalona 93 3894397 cebadalona@cebadalona.org)
  • Preu: Socis 10€ / No Socis 12€ (+3.50€ d’assegurança en cas de no disposar de la llicència federativa de la FEEC

Podeu trobar informació més detallada de la Caminada de Regularitat en el corresponent apartat de la nostra web www.cebadalona.org.

Que és la caminada de regularitat?

2016_11Nov_CEB - 62a CdR_Cartell1_v03La” Caminada de Regularitat” es una competició per parelles en base a la regularitat lliure. L’objectiu de cada parella participant és el de trobar un ritme de caminar normal i regular adaptat al terreny i que haurà de mantenir al llarg de tot el recorregut. Una manera fàcil d’entendre-ho és pensar que no s’ha de córrer a les baixades ni s’ha d’anar molt lent a les pujades.

L’organització estableix al llarg del recorregut un seguit de controls on s’anota el temps efectuat per cada parella en cada tram. Acabada la caminada, per saber quina ha estat la parella més regular, la organització partint del control de referència de la taula de temps oficial estableix el càlcul per tots els altres controls horaris aplicant el diferencial de temps obtingut del control de referència, sent, per tant, la parella que mantingui aquest diferencial de temps més estable, entre controls respecte als temps marcats per la organització, la més regular.