FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/08/2016

El Centre Excursionista Alta Ribagorça organitza el campament de la FEDME a la Vall de Boí

Excursionisme Societat

El Centre Excursionista Alta Ribagorça, organitza conjuntament amb els Guies de Muntanya de l’Alt Pallars, y Summit Events, la setentena edició del Campament anual de Muntanya de la FEDME que es fa del 20 al 27 d’agost a la Vall de Boí.

El campament s’ha presentat aquest cap de setmana i està ubicat físicament a Taüll.
Cada any es reuneixen diversos centenars de federats de la FEDME en un enclavament especialment escollit per les seves característiques muntanyoses i per les possibilitats de desenvolupar la pràctica del muntanyisme a diferents nivells, des d’excursions de baixa dificultat i senderisme fins ascensions d’alta muntanya.
Paral·lelament s’organitza també un campament infantil, amb activitats per als menors a càrrec de monitors especialitzats perquè els seus pares puguin gaudir de les sortides diàries programades. Després d’elles, a la tarda s’organitzen activitats culturals i visites als elements patrimonials més interessants del lloc.
El Campament FEDME s’organitza cada any, en col·laboració amb les federacions autonòmiques (en aquest cas la FEEC) i les entitats i empreses de la zona, en un paratge diferent per facilitar la possibilitat de conèixer les possibilitats muntanyenques i patrimonials del territori.

En l’acte de presentació el membre de l’àrea tècnica de la FEEC, Toni Ricart, va ser l’encarregat de donar la benvinguda als participants conjuntament amb representants de la FEDME com Francesc Estorac o l’alcalde de Boí, Joan Peralada.