FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 21/08/2014

El Centre d’Entrenament i Readaptació Xevi Saja, amb descomptes per als esportistes federats

Avantatges

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ha signat un acord amb el Centre d’Entrenament i Readaptació Xevi Saja, de Xevi Salvador Jaumà, a la Bisbal d’Empordà, per oferir descomptes als federats que estiguin interessats en preparar entrenaments.

centre-entrenament-xevisajaEl Centre de la capital del Baix Empordà ofereix un 10 % de descompte en la compra d’un paquet de cinc sessions d’entrenament, i un 10 % en el disseny d’un programa mensual d’entrenament per a tots els federats amb targeta vigent que hi estiguin interessats. Els serveis que s’ofereixen estan vinculats a les ciències de l’esport i la salut i es preparen entrenaments dirigits a la salut i el rendiment; readaptacions esportives i funcionals; entrenaments infantils; avaluacions i serveis tècnics a nivell d’assessorament i scouting.

Xevi Salvador ofereix un mètode de treball basat en la individualització de l’entrenament o el procés de readaptació, així com la constant comunicació amb l’esportista per tal de facilitar i concretar el procés. Els federats que hi estiguin interessats es poden posar en contacte amb el Centre a través de la seva pàgina web, enviant un correu electrònic a l’adreça sajaxa@gmail.com o trucant al 603 662 351.

avantatges-federats-feec-H