FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

El Centre de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya es concentra al Refugi del Coll de Merolla | FEEC

Notícies - 19/11/2014

El Centre de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya es concentra al Refugi del Coll de Merolla

Alpinisme

El Refugi del Coll de Merolla, a Gombrèn (Girona) ha estat l’epicentre de la trobada que han fet els esportistes del Centre de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya (CTAC) i el Grup Femení de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya (GFTAC) de la FEEC aquest cap de setmana. Els nois i noies s’han reunit per començar a preparar la nova temporada on el GFTAC es fusionarà amb el CTAC formant un sol grup mixt.

Dissabte al matí els nois i noies van anar a escalar a una zona propera on van treballar l’escalada esportiva i van fer diverses pràctiques d’escalada autoassegurant-se. A la tarda, tres membres del Grup de Recolzament d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat de Catalunya els van oferir una xerrada formativa sobre seguretat i rescats en entorns de muntanya. Diumenge els membres del CTAC van fer una sortida a Roca per practicar l’autoprotecció i començar a treballar juntament els nois del CTAC i les noies que formàven part del GFTAC per augmentar la confiança entre ells, tenint en compte la importància d’aquest fet en pràctiques de risc a la muntanya.

Des de la FEEC, el coordinador de l’Àrea de Tecnificació i Seleccions, Ramon Regí, i el coordinador adjunt de l’Àrea Tècnica, Albert Esquena, van assistir a la concentració amb la resta de membres i explicar la nova situació del CTAC, exposant els objectius de la Federació per encarar el 2015.