FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/09/2014

El Centre de Salut L’Om, amb descomptes en l’allotjament i els serveis per als federats

Avantatges

El Centre de Salut L’Om, situat a Sant Esteve de Palautordera (el Vallès Oriental), als peus del Montseny, ofereix descomptes en l’allotjament i els serveis de salut i benestar per als federats, en un edifici construït amb fusta natural i unes instal·lacions que es mantenen mitjançant energies renovables.

avantatges-feec-somlomEl centre disposa de vuit àmplies, confortables i lluminoses habitacions per a dues persones i amb la possibilitat d’un llit auxiliar per a un tercer ocupant sempre que el client ho sol·liciti. A més, compta amb tot tipus de detalls i comoditats per a un descans complert a només 55 quilòmetres de Barcelona i a uns 20 minuts del mar.

Mitjançant l’acord de col·laboració establert amb la FEEC, el Centre de Salut L’Om ofereix un 10% de descompte en l’allotjament i els serveis de salut i benestar per als federats. Entre els serveis destaca la sauna, l’acupuntura, l’osteopatia, Zero Balancing, Shiatsu, massatges, homeopatia holística, fisioteràpia i psicoteràpia, sempre realitzats per professionals titulats.

avantatges-federats-feec-H