FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 12/02/2014

El CEM organitza un cicle de conferències per impulsar la reforma del Refugi Rasos de Peguera

Cultura Societat

El Centre Excursionista Montserrat de Manresa (CEM) ha organitzat una nova iniciativa per impulsar la reforma del Refugi de Rasos de Peguera. En aquesta ocasió ha presentat un cicle de conferències de muntanya per recaptar finançament i recuperar el refugi que va patir un incendi fortuït a principis de 2011 i des d’aleshores roman tancant.

Conferències amb convidats d’alt nivell

El cicle de conferències comptarà amb la participació de tres esportistes d’elit especialitzats en diferents esports de muntanya. La primera ponència anirà a càrrec de David Palmada, el “pelut”, escalador de big wall i expert en escalada artificial, el 6 de març. Ester Sabadell, alpinista consagrada que ha treballat amb l’equip de “Al Filo de lo Imposible”, hi participarà el 13 de març. I finalment, Núria Picas, campiona del món d’ultratails, tancarà el cicle el 20 de març. Totes les conferències tindran lloc a l’Auditori de l’Ateneu de Manresa, a les 20 hores.

Per difondre el cicle de conferències han establert un patrocini i fan una crida a totes aquelles empreses que vulguin posar el seu logotip al cartell que anunciarà les ponències. És tracta de donar una petita aportació a canvi d’ajudar a difondre l’esdeveniment. Per a més informació cal posar-se en contacte directament amb la secretaria del Centre Excursionista de Montserrat.