FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 08/05/2019

El CE d’Avinyó, protagonista de la 58a Marxa d’Orientació i Regularitat

Ripollès Marxes tècniques

El Centre Excursionista d’Avinyó ha estat el gran protagonista de la 58a Marxa d’Orientació i Regularitat de la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses. Aquesta prova, puntuable per la 21a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat, és la quarta dins el calendari de la FEEC.

El CE d’Avinyó s’ha emportat les tres primeres posicions individuals i la classificació per equips. Els guanyadors de la competició han estat Atilà Costa i Joan Codina, una parella que ha demostrat la seva habilitat i regularitat només perdent quatre punts. El podi l’han acabat de completar Txell Clotet i Manel Galante, en segona posició, i Joan Carles Moreno en darrer lloc.

La marxa ha comptat amb la participació de 29 equips que han recorregut gairebé 15 quilòmetres pel terme de Sant Joan i d’Ogassa. Per tal d’augmentar la dificultat i l’emoció de la prova, l’organització ha traçat un recorregut amb camins que s’han anat creuant al llarg de la prova. En aquest sistema de competició, el camí no ha estat senyalat i els participants han estat els encarregats de descobrir el traçat correcte només amb l’ajuda d’un mapa i uns punts de referència.

Tothom ha pogut gaudir d’una jornada marcada pel bon temps que ha permès observar unes magnífiques vistes sobre la vall del Ter.

La Copa Catalana de marxes tècniques i de regularitat tanca la primera part del calendari i no es reprendrà fins al dia 6 d’octubre, amb la 56a Marxeta, organitzada pel Centre Excursionista Molins de Rei.