FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/09/2016

El Catalonia Trek Festival arriba a l’Eurorando 2016

La Federació d’Entitats Excursionites de Catalunya (FEEC) participa un any més en la 47ª edició de la conferència anual de la Federació Europea de Senderisme (ERA), que enguany se celebra a la localitat sueca de Hässleholm, entre el 8 i el 10 de setembre.

IMG_2316La delegació de la FEEC present a Suècia està encapçalada pel seu president, Jordi Merino, i pels vicepresidents Josep Casanovas i Lluís Simó, així com per la vocal de la junta directiva, Carme Oró.

La reunió, en la qual hi assisteixen tots els membres de la federació europea, és una ocasió excel·lent per a presentar Catalonia Trek Festival (CTF), l’esdeveniment senderista i cultural que la FEEC organitzarà entre l’1 i el 7 de maig de 2017.

Tots els delegats de la federació europea han destacat, durant la presentación de Catalonia Trek Festival, la feina prèvia que s’ha fet per tal d’escollir tant el seu cente neuràlgic –Roses– com les activitats proposades. Properament s’obriran les inscripcions a través del web del Festival.

Presentació de Catalonia Trek Festival a Eurorando

La feina de promoció continuarà el diumenge i s’allargarà fins dimarts dia 13 a Helsingborg, un dels centres neuràlgics d’Eurorando 2016, on la FEEC aprofitarà per ensenyar als 3.000 participants d’Eurorando les característiques del Catalonia Trek Festival.