FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

El català Jessed Hernández guanya l’Skyrace Vallibierna, la tercera prova de la Copa d’Espanya de curses per muntanya | FEEC

Notícies - 18/06/2014

El català Jessed Hernández guanya l’Skyrace Vallibierna, la tercera prova de la Copa d’Espanya de curses per muntanya

Curses per Muntanya

La Copa d’Espanya Gran Premi Buff – Salomon de curses per muntanya ha arribat a l’equador amb la 5a edició de la cursa Skyrace Vallibierna, que s’ha celebrat a Vilaller (l’Alta Ribagorça) el cap de setmana passat, i ha estat puntuable per a les Skyrunner National Series Spain & Andorra. El català Jessed Hernández, i la basca Maite Maiora s’han endut la victòria. Aquesta primera posició ha deixat marcat el camí a Maite Maiora com a finalista de la Copa d’Espanya.

En segona posició s’ha classificat Alfredo Gil, que encapçala el rànquing de la Copa juntament amb Maiora, i en tercera posició ha arribat David López. En dones, Ana Conde ha aconeguit la segona posició, per davant d’Uxoa Irgoyen.

L’Skyrace Vallibierna, amb un recorregut de 32 quilòmetres amb 2.700 metres de desnivell positiu, ha estat també la tercera prova puntuable de les Skyrunner National Series. En aquesta cita, també es va disputar una cursa de 21 quilòmetres i 1.350 metres de desnivell positiu i una altra de 10 quilòmetres i 600 metres de desnivell positiu.