FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 02/09/2015

El cantautor valencià Feliu Ventura, en concert al refugi Serra d’Ensija aquest dissabte

Cultura

El refugi guardat Serra d’Ensija, de la xarxa de refugis de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), acull un concert gratuït del cantautor valencià Feliu Ventura, aquest dissabte 5 de setembre a les 19 hores.

El refugi Serra d’Ensija es troba a 2.156 metres d’altitud, al Berguedà. S’hi pot accedir des de la població de Saldes i des de la de Vallcebre. Aquest refugi ofereix 31 places i s’hi pot accedir per la carretera de Saldes a Gósol fins al coll de la Trapa, i seguir la carretera asfaltada fins a la Font Freda des d’on s’ha de seguir a peu fins al refugi. Un altre accés més llarg és des de la Creu de Fumanya per Fígols, i seguir a peu.

Feliu Ventura

El cantautor valencià Feliu Ventura, nascut a Xàtiva el 1976, va debutar dalt d’un escenari amb 17 anys i va començar la seva carrera participant en espais per a cantautors, concursos de rock i festivals.

La seva carta de presentació va ser un casset, l’any 1997, amb el seu primer enregistrament: “L’única diferència” Cambra Records, on participa també Miquel Gironés i amb musicacions com “Prometença” o “El darrer somriure” en records a Guillem Agulló. Influenciat per Lluís Llach, l’any 2005 van publicar una obra amb cançons conjuntes.

Anys després, Feliu Ventura compta amb participacions en diverses col·leccions amb músics com Cesk Freixas, Obrint Pas o els Brams; tres obres col·lectives i 6 discs en solitari.