FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

El Canicròs Entre Vinyes d’Alella, segona prova del calendari del Premi FEEC-Canicròs | FEEC

Notícies - 30/10/2014

El Canicròs Entre Vinyes d’Alella, segona prova del calendari del Premi FEEC-Canicròs

Curses per Muntanya

Aquest cap de setmana continua el Premi FEEC-Canicròs de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), aquesta vegada a Alella, després del Canicròs de Sant Llorenç Savall organitzat diumenge passat. La prova del proper diumenge, 2 de novembre, és una iniciativa de tres veïns de la zona amants dels gossos i de l’esport i rep el recolzament de l’Ajuntament d’Alella i la FEEC.

La prova comença a les 9 hores del matí a la plaça de l’Ajuntament d’Alella. Abans, entre les 7 i les 8.30 hores, els animals han de passar el control veterinari i s’han de recollir els dorsals. Les inscripcions es poden fer en línia a través del perfil de Facebook de l’empresa d’ensinistrament de gossos, Fitdogs, o dels veterinari Bitxos d’Alella, i el mateix dia de la prova a la plaça de l’Ajuntament. La prova és un recorregut circular de 8 quilòmetres de distància.

Poden participar-hi totes les races de gossos, sempre que estiguin en bona forma física i aprovin el control veterinari. Els gossos han de tenir com a mínim un any d’edat, complert abans de la cursa, per poder participar i és obligatori que portin el microxip posat.