FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 16/11/2015

El Canicròs de Montblanc obrirà el calendari del 6è premi FEEC-Canicròs

Curses per Muntanya

El Club Excursionista Alliberadrenalina organitza el 1er Canicròs de Montblanc, el dia 22 de novembre. Amb aquesta prova s’obrirà el calendari del 6è premi FEEC-Canicròs, temporada 2015-2016, de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

El canicròs s’engloba dins del marc de la Marxa dels Roures, organitzada pel mateix club excursionista. S’ha dissenyat un circuit de 8,6 quilòmetres i 130 metres de desnivell. David Vallverdú, president del club i organitzador de la cursa ens explica el recorregut: “Durant el recorregut predominen les pistes forestals, així garantim uns primers quilòmetres nets entre els participants. També hi han corriols, com els de baixada fins al riu Francolí, on es creua el riu per la Font de la Ceba, zona molt més tancada de vegetació. Després d’una petita pujada es creuen uns camps de conreu fins arribar a l’ermita de la Verge de la Serra. La sortida i arribada està situada a la plaça de Sant Francesc, un racó privilegiat al costat de les muralla de Montblanc”.

Les inscripcions estan obertes fins el dia 19 de novembre. Vallverdú “anima a tothom a participar al primer canicròs que organitza el club. Som corredors que per un dia estem a l’altra banda de la cursa, i ens bolquem al cent per cent en l’esdeveniment. Aquesta prova sorgeix de la demanda d’alguns dels nostres socis i volem obrir-la a tothom per poder gaudir d’un bonic dia d’activitat amb les nostres mascotes.”

Fotografia / Kate Oliva