FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 21/06/2018

El Campionat de Catalunya d’Escalada en Bloc, al Buff Mountain Festival

Escalada

El Campionat de Catalunya d’Escalada en Bloc, que organitza el Centre Excursionista Alta Ribagorça, es disputarà en el marc del Buff Mountain Festival, els dies 30 de juny i 1 de juliol, a Barruera. Els millors escaladors de competició catalans es donaran cita a la població de la Vall de Boí per la disputa del títol més important de la temporada.

La competició es desenvoluparà a l’aire lliure, en l’estructura de competició de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), expressament renovada per l’ocasió. Es tracta d’un plafó de 10 metres de llargada i 3,5 metres d’alçada, on els equipadors Felix Obradó, Helena Alemán i Pol Palau presentaran els problemes de bloc per a totes les categories participants.

Obrirà el campionat la categoria absoluta el dissabte 30, mentre que el diumenge 1 serà el torn per a les categories juvenils. Els participants a la competició i els acompanyants a més del campionat d’escalada en bloc, podran gaudir durant tot el cap de setmana de les activitats que s’organitzen dins del Buff Mountain Festival.

Les inscripcions pel Campionat de Catalunya d’Escalada en Bloc de la FEEC estan obertes i es poden formalitzar a través del web fins al 27 de juny.