FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 15/04/2019

El Campionat de Catalunya d’escalada en bloc aglutinarà els millors escaladors del país

Vallès Occidental Escalada esportiva Escalada

El Campionat de Catalunya d’Escalada en Bloc, organitzat per l’Escola de Muntanya del Club Muntanyenc Sant Cugat i el Klauer Climbing Service, es disputarà el 5 de maig al municipi vallesà. Enguany el club ha volgut celebrar el seu 75è aniversari concentrant els millors escaladors del nostre país en la celebració del títol més important de la temporada. Les promeses que actualment estan al Centre de Tecnificació d’Escalada de Catalunya hi seran presents per fer-se amb el campionat

El campionat es desenvoluparà a l’aire lliure, a la Plaça Octavià, amb l’estructura de competició de la FEEC. Els equipadors Fèlix Obradó, Sergio Verdasco i Aljosa Grom (equipador IFSC) aportaran tota la seva experiència per tal que la competició sigui de màxim nivell.

La reestructuració del reglament de competicions d’escalada farà que la jornada comenci a les 8:00 h del matí amb les categories sub12, sub14 i sub16. Una vegada realitzada l’entrega de premis d’aquestes categories, al voltant de 15:00 h, serà el torn de la categoria sub18, veterans i absoluts fins a les 22:00 h.

Les inscripcions pel Campionat de Catalunya d’Escalada en Bloc ja es poden formalitzar a través del web de la FEEC fins divendres 3 de maig.

Premis en metàl·lic

Enguany, els cinc primers classificats, tant en categoria masculina com en femenina, després de fer el còmput dels tres campionats de Catalunya disputats, rebran premis en metàl·lic. Els campionats que s’han de disputar són: campionat de Catalunya d’escalada en bloc, campionat de Catalunya d’escalada de dificultat, campionat de Catalunya d’escalada de velocitat.

Foto / Ivan Torres