FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 07/09/2017

El Campionat de Catalunya d’Escalada de Velocitat, a la Foixarda

Escalada

El Campionat de Catalunya d’Escalada de Velocitat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), organitzat pel CM Sant Llorenç, es disputarà al rocòdrom Climbat La Foixada, a Barcelona, el 17 de setembre.

La prova està oberta a tots els federats amb assegurança que cobreixi l’escalada. L’objectiu de la cita és promoure la participació dels escaladors per primera vegada en una competició d’escalada de velocitat.

El funcionament de la competició serà el següent:

– En la fase classificatòria cada competidor podrà fer els intents que desitgi a la via, amb un mínim de 2, i es tindran en compte la suma dels 2 millors resultats per definir els finalistes. En aquesta fase es participa contra el cronòmetre amb la sortida supervisada pel jutge de la via.

– La fase final es desenvoluparà per eliminatòries segons reglament FEEC (assimilat a mètode IFSC i FEDME).

– Les categories en competició seran les habituals FEEC: Sub12*, Sub15, Sub18, Absoluta i Veterans, en variants masculina i femenina.

*Puntualització a la categoria Sub12

Per motius morfològics propis de l’edat dels participants de les categories Sub12, la prova no es disputarà sobre la via estàndard de velocitat, sinó que es disputarà sobre una sola via de preses que no són necessàriament del tipus de velocitat, ubicades a més curta distància. El resultat final serà l’obtingut a la fase classificatòria en la suma dels 2 millors temps obtinguts.

Les inscripcions estan obertes fins el dijous 14 a les 21h i es poden formalitzar a través de web de la FEEC.