FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/10/2015

El Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya, el dia 11 d’octubre, a Tivissa

Curses per Muntanya

L’Associació Esportiva Extrem Team Tivissa organitza la 10a Cursa per muntanya de Tivissa, vàlida pel Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya individual de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el diumenge 11 d’octubre.

Aquesta és una de les curses per muntanya més esperades del calendari. La zona on es desenvolupa és especial, salvatge. L’organització la defineix així: “Pedra, crestes, tècnica, vistes, pau, silenci, pujar, baixar, grimpar, dura, sorpresa, fred, patir, xalar …”. Això no és més que un recull de les opinions d’alguns dels corredors d’edicions anteriors, i demostra un caràcter particular.

Amb  motiu del desè aniversari de la prova s’ha dissenyat on nou recorregut. Un recorregut en certa manera nostàlgic, que recupera punts emblemàtics com la travessa de la Serra de la Creu, lloc de reconeguda dificultat.

La cursa llarga té un recorregut de 24 quilòmetres i 1.578 metres de desnivell acumulat, i és la vàlida pel Campionat de Catalunya. També es pot optar per realitzar la versió curta de la cursa, o una marxa, que aquest any transcorrerà per part del GR-7. Aquest va ser el primer GR marcat de Catalunya i aquest any es celebra el 40è aniversari.

Les inscripcions encara estan obertes i es poden realitzar aquí.

Fotografia / Clàudia Pallisé