FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 05/05/2014

El Campament Azimut, al Refugi d’Erols de Castellar de n’Hug el proper cap de setmana

Societat

El campament del moviment Azimut per a infants i joves d’aquest any tindrà lloc al Refugi d’Erols, situat al terme municipal de Castellar de n’Hug (el Berguedà) el cap de setmana de l’11 i 12 de maig. Aquest és el 45è Campament General Infantil de Catalunya de la FEEC i la 20a Trobada de Grups Infantils i Juvenils de les Entitats Excursionistes.

Per poder-se inscriure s’ha d’enviar un correu electrònic a azimut@feec.cat abans del 7 de maig. El preu, que inclou l’estada, l’esmorzar i el dinar del diumenge, és de 10 euros pels socis de les entitats del Moviment Azimut i de 15 euros per a la resta de participants. Per poder millorar la relació entre els nens i els joves de les diferents entitats, s’organitzaran tres grups per fer les activitats del cap de setmana: de 6 a 11 anys, de 12 a 14 i de 15 a 17.

Les entitats que hi participen són: l’Agrupació Excursionista Muntanya, el Centre Excursionista de Llinars del Vallès, el Centre Excursionista de Vilafranca del Penedès, la Unió Muntanyenca Eramprunyà, la Unió Excursionista Catalunya de Gràcia, la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses, l’Agrupació Excursionista de Catalunya, el Centre Excursionista de Castellar del Vallès i el Club Muntanyenc de Mollet.

Moviment Azimut

Azimut és una associació sense ànim de lucre que fa referència al Moviment Educatiu d’Excursionisme en el Temps Lliure Infantil i Juvenil de Catalunya. Va ser constituïda el gener de 1993 i agrupa aquelles entitats excursionistes que, entre les seves activitats, treballen el lleure infantil i juvenil en el context de l’excursionisme a Catalunya. El seu objectiu és ajudar a potenciar i desenvolupar aquestes seccions que tenen per espai d’actuació la muntanya, així com treballar en la promoció de les activitats pròpies d’aquest sector a Catalunya i oferir suport al col·lectiu de monitors que treballen dins aquest àmbit.