FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Jaume Llugany
Foto: Jaume Llugany

Notícies - 24/05/2023

El calendari de Marxa Nòrdica de la FEEC s’atura a Sabadell

Vallès Occidental Marxa nòrdica

El Circuit Català de Marxa Nòrdica de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) va celebrar la seva sisena caminada. En aquesta ocasió, l’aturada va ser En Marxa pel Rodal. 5a Caminada de Marxa Nòrdica per Sabadell, organitzada per la Unió Excursionista de Sabadell el passat 21 de maig.

La prova va aplegar més de 80 participants, amb una alta presència de dones. A més, dos dels inscrits, amb discapacitat visual, van gaudir de la marxa amb el suport dels voluntaris de l’entitat.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell, Laura Reyes, va donar el tret de sortida a les nou del matí. Durant tota la jornada va imperar un temps agradable per a la pràctica de la Marxa Nòrdica. El recorregut va comptar amb una distància de 12,5 km i un desnivell de 133 m.

Amb aquesta nova aturada del calendari de la disciplina es va aprofitar per celebrar el Dia Mundial de la Marxa Nòrdica. L’organització va regalar un obsequi a cadascun dels participants de la prova.

La pròxima cita del Circuit Català de Marxa Nòrdica de la FEEC serà la Marxa pels voltants de Taradell, del Centre Excursionista Taradell, el pròxim 4 de juny.