FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Pau Aguilera
Foto: Pau Aguilera

Notícies - 01/03/2021

El calendari de curses per muntanya comença a obrir inscripcions

Curses per Muntanya

En aquesta temporada atípica i de gestió complicada les curses per muntanya que formen part del calendari de la Copa Catalana han començat a obrir les seves inscripcions.

El teló de ‘la nostra Copa’ s’obra aquest mes de març al Baix Ebre amb la Trencacims (CE Trencacims) que té les inscripcions ja tancades i que en pocs dies ja ha esgotat dorsals.

També ja ha obert inscripcions la prova de la Buff Epic Trail (CEAR)  que serà puntuable per la Copa Catalana, cal recordar que la mateixa cursa serà la seu del Mundial de curses per muntanya aquest 2021.

A finals d’aquest mes de març també obrirà inscripcions la cursa de la Cameta Coixa que serà la segona prova de la copa catalana el 18 d’abril.

També les curses verticals comencen a obrir les inscripcions. La més matinera ha estat la 12a Cara Amon (CEAR) que es disputarà el pròxim 15 de maig però que ja aquest dilluns ha obert ja les seves inscripcions.

La primera prova del calendari de verticals s’ha de disputar al Berguedà, el 10 d’abril, la vertical Sobrepuny (AM Berguedans) donarà el tret de sortida a la competició. La pròxim setmana s’espera que s’obrin també les inscripcions per aquesta clàssica.

Consulta el calendari de curses per muntanya