FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/03/2018

El Born serà la seu de la festa de la FEEC

Societat

La festa anual de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), se celebrarà aquest pròxim dimecres 14 de març al Born Centre de Cultura i Memòria a partir de les 20:00 h, presentada per la coneguda geògrafa i meteoròloga, Míriam Santamaria.

La FEEC celebrarà el cim assolit l’any 2017 quan la Federació va superar per primera vegada en els seus quasi cent anys d’història els 40.000 federats, assolint així un nou registre històric que deixa clar el bon moment pel que passa l’excursionisme i el món de la muntanya en general al nostre país. La FEEC va tancar el darrer any amb 41.102 federats.

La festa servirà per fer un reconeixement a les entitats que celebren els seus vint-i-cinc anys: Ateneu d’Acció Cultural (SE), Centre Excursionista Esquirol, Club Excursionista Begues, Club Patxanguerus d’Alforja, Colla Excursionista la Senyera, Grup Empordanès Investigació Subterrànies. (SE), Penya Ciclista Nicky’s (SE), Penya Fondistes Badalona . I aquelles que celebren el seu mig segle: Centre Excursionista Súria, Unió Excursionista Urgellenca i els setanta-cinc anysClub Muntanyenc Mollet.

Aquest any també ha estat especial per l’alpinisme català, ja que hem pogut celebrar els primers catorze vuit mils de dos dels nostres. La festa de la FEEC farà també un reconeixement especial als dos alpinistes catalans que han aconseguit culminar l’ascens als 14 vuit mils de la terra, Ferran Latorre i Òscar Cadiach.
Cal destacar que aquest any es farà l’entrega del premi del concurs ‘Innova‘ que coordina i organitza Camp Base i que premia projectes originals i relacionats amb la seguretat a la muntanya.

La celebració comptarà amb l’actuació del grup ‘Anna d’Ivori’ que interpretaran cançons pròpies del seu primer treball ‘Rere els vidres’ publicat aquest 2017, com també versions de cançons catalanes dels darrers anys.

Durant l’acte també es lliuraran els premis esportius aconseguits i es retrà homenatge a les persones i les entitats excursionistes i els clubs esportius que han destacat durant el 2017.

Tot això ho compartirem amb les entitats excursionistes i els clubs esportius, les persones voluntàries i federades, les empreses patrocinadores i col·laboradores i els treballadors i treballadores que fan funcionar i donen sentit a la FEEC.