FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/10/2014

El Bages viu la Marxa de Rasos de Peguera-Manresa aquest cap de setmana

Caminades de resistència

El Centre Excursionista de la Comarca del Bages organitza aquest cap de setmana la Marxa Rasos de Peguera-Manresa, que comença a la Creu del Cabrer i acaba a la capital del Bages. La prova puntua per la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya i enguany celebra la seva 23a edició.

cartell_caminades_resistencia_web_1La Marxa Rasos de Peguera-Manresa té un recorregut de 82 quilòmetres i acumula quasi 4.000 metres de desnivell. L’organització ha preparat vuit avituallaments líquids i sòlids per als participants, que tindran servei de dutxa quan arribin. Es passarà per la Mina, el Taravil, Montmajor, el càmping de Serrateix, les Cases, Comellas i els Manchons, per arribar finalment a Manresa per completar el recorregut.

La marxa s’inicia a les 10.30 hores i l’arribada està prevista a la zona esportiva del Congost de Manresa. A les 9 del matí l’organització ofereix autocars que traslladaran els participants des del polígon del Congost fins a la zona d’inici.