FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/11/2015

El 51è Dia del Camí de Muntanya de la IV vegueria de la FEEC reuneix més de 300 participants

Cultura Societat

El petit poble de Farena, a l’Alt Camp, ha acollit la 51a edició del Dia del Camí de Muntanya de la IV vegueria de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), organitzat per l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades, el passat 25 d’octubre.

El recorregut, dissenyat expressament per a aquesta ocasió, tenia uns 10 quilòmetres i un desnivell acumulat de 1.000 metres aproximadament. Es va sortir del poblet pels carrers interiors, per fer cap al camí de la Solana. Aquest camí ha estat netejat i algun tram ha estat recuperat per un grup d’amics, que s’han dedicat a aquesta tasca en els seus temps lliures.

En ocasió del 51è Dia del Camí de Muntanya de la regió de la FEEC, al camí de la Solana i al del coll de Viladecabres s’hi van instal·lar un total de sis pals indicadors amb les banderoles corresponents. I en un punt estratègic del camí de la Solana es van posar uns pals antipàs de circulació motoritzada. La meteorologia va acompanyar tot el dia els 353 excursionistes que hi van participar.

L’organització, que va comptar amb 25 col·laboradors, va donar a la sortida una mica de cafè, cafè amb llet i magdalenes. A la taula dels Quatre Termes, una mica d’avituallament líquid i fruita, a més de pa amb crema de cacau. A l’arribada es va obsequiar amb un vermut, amb una mica de pica-pica.

Fotografies / Xavi Pagès