FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/02/2014

Duesaigües prepara una nova edició de Muntànyum, la fira rural, de viatges i muntanya

Cultura Societat

Duesaigües es prepara per dur a terme la segona edició de Muntànyum, la fira dedicada al turisme rural, el medi ambient i la muntanya. La bona acollida tinguda el 2013 ha fet que enguany es plantegin nous reptes i vulguin fer èmfasi en les activitats de senderisme, convidant a exposar a empreses d’arreu del país i d’altres contrades de la península els dies 9, 10 i 11 de maig a la població del Baix Camp.

A més de la presència de les empreses destacades dels diferents sectors relacionats amb la muntanya, hi haurà una sèrie de taules rodones. Per la seva banda i com a col·laboradors amb l’organització de la fira, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) estarà present a Muntànyum amb un estand propi. A més, el president de la FEEC, Jordi Merino, serà un dels ponents de la taula rodona dedicada a la muntanya. D’altra banda, s’hi instal·larà una exposició sobre la “Història dels GR” i es presentarà la nova ruta catalana 1714-2014.

logo-MuntanyumUn aparador per a les empreses

Des de les vessants lúdiques i culturals, Muntànyum aposta per continuar treballant per esdevenir una plataforma de discussió i enriquiment mutu entre visitants, expositors i la gent de Duesaigües. En aquest sentit, la fira està pensada com un espai on es puguin plantejar reptes, preguntes, inquietuds i, al mateix temps, on trobar-hi respostes. En aquesta línia, la fira vol ser un aparador per a les empreses que treballen i viuen de la muntanya, així com per a aquelles que ofereixen activitats alternatives de lleure, amb respecte per la natura, les persones i els pobles.

Properament farà públic el programa d’activitats en què s’està treballant. Tota la informació sobre la fira es pot seguir a la pàgina que mantenen a Facebook i el web Muntànyum, Fira rural, de viatges i muntanya.