FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 07/05/2021

Dues dècades de campionats de Marxes Tècniques

Baix Llobregat Garraf Marxes tècniques

El 20è Campionat de Catalunya de Marxes Tècniques se celebrarà aquest pròxim 16 de maig amb la 1a Marxa Combinada Orientació i Regularitat organitzada des del Club Muntanyenc L’Hospitalet.

La prova es farà a Begues (Baix Llobregat), dins el Parc Natural del Garraf i consistirà amb una marxa combinada tres sistemes, d’uns 15 km. amb sortida i arribada de Can Rigol a Begues.

Seguint els protocols Covid aquest any el Campionat estarà obert només a federats i federades i podrà tenir un màxim de 30 equips de 2 persones.

A cada equip li correspon un dorsal que indica l’ordre de sortida. El dorsal s’assignarà per un sorteig que realitzarà el Club Muntanyenc L’Hospitalet, el dijous abans de la prova. S’informarà a cada participant del dorsal que se li ha assignat per correu electrònic.

La sortida del primer equip serà a les 8.00 del matí. La resta d’equips sortiran cada dos minuts d’interval.

Cada tram de diferent sistema té la seva documentació, que es lliura dins un dossier transparent. Consta d’un mapa d’orientació, una descripció i un gràfic del sistema Dufour. Cal l’ús de la brúixola en els tres sistemes.

Les inscripcions estaran obertes fins aquest 12 de maig al web de la FEEC.