FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 02/06/2021

Dues candidatures optaran a la presidència de la FEEC

Entitats

Dues candidatures han estat validades per la junta electoral per optar a la presidència de la FEEC. La proclamació oficial s’ha fet aquest dia 1 de juny a la tarda, un cop validats els avals corresponents de les dues llistes.

Les eleccions de la FEEC se celebraran el pròxim dissabte 12 de juny a la seu de la FEEC a la Rambla 41 principal de Barcelona. L’horari serà de 10h a 14h i se seguiran els protocols sanitaris establerts perquè les entitats puguin exercir el seu dret a vot.

Des de la FEEC s’ha habilitat un espai al web de la FEEC per seguir aquest procés electoral que s’ha iniciat a partir d’aquest dimarts 1 de juny. Per qualsevol consulta les entitats poden consultar aquest espai al web.

Els candidats a presidir la FEEC són el fins ara president, Jordi Merino, i el fins ara comissariat internacional de la FEEC, Jordi Quera.

Els dos han presentat les seves candidatures, ‘Seguim Caminant’ i ‘Dret de Pas’ i els equips que els acompanyen en aquestes dues llistes.

Candidatura encapçalada per Jordi Merino i Urbano:  Josep Casanovas i Redondo, Miquel Fernández i Azconegui, Joan Huertos i Ferrer, Josep D. Balagueró i Bernaus, Carme Delgado i Canalejo, Ferran Latorre i Torres, Marina Simó i Salinas, Meritxell Soler i Val, Judit Franch i Pons, Gil Erra i Gil, Antoni Massagué i Palau, Jordi Magrinyà i Güell, Carles Xavier Pons i Pérez, Josep Maria Silvestre i Casas, Francesc Francès i Àvila, Ramón Rodríguez i Contreras.

Candidatura encapçalada per Jordi Quera i Garcia: Concep Miró Carrera, Bernat Macià i Molinero, Alba Martínez Picó
Carles Portavella Pallas, Ester Felip Arjona, Joan Jover i Garcia, Fina Ruaix Serra, Joan Raventós Hill, Alba Maria Pagès Zamora
Miquel Bada Donadeu, Regina Tornamorell i Garcia, Jordi (Koki) Gassiot Pintori, Raquel Navarro i López, Lluis Tripiana i Gonzalez, Núria Puig Ortiz, Adrià Albiac Canet.