FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Xavier Capdevila
Foto: Xavier Capdevila

Notícies - 04/06/2019

Doble cita del Circuit Català de Caminades de Resistència

Baix Camp Vallès Oriental Caminades de resistència

El Circuit Català de Caminades de Resistència de la FEEC ha tingut dues parades aquest cap de setmana. El dia 2 s’ha dut a terme la 23a Caminada Reus – Prades – Reus, organitzada per l’Associació Excursionista Catalunya de Reus, i la 44a Travessa del Montseny, a càrrec del Club Excursionista Caminaires de Vilamajor,

Els participants de la caminada del Baix Camp han sortit des de la capital de comarca i, recorrent els 54,8 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 2.950 metres, han arribat fins a Prades per tornar cap el punt d’arribada a Reus.

Paral·lelament, uns 400 caminadors han recorregut 48 quilòmetres amb un desnivell exigent de 5.000 metres a la Travessa del Montseny. Amb sortida a Aiguafreda i arribada a Gualba, l’itinerari ha passat per diferents llocs emblemàtics del Montseny, com el Tagamanent, el Matagalls, Les Agudes, el Turó de l’Home o el pantà de Santa Fe. Els excursionistes han gaudit d’una jornada amb molt bon temps primaveral, de magnífiques vistes dels boscos de fageda i de bon ambient.