FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Josep Casanovas
Foto: Josep Casanovas

Notícies - 20/06/2024

Doble cita de la 3a Copa Catalana de marxa aquàtica

Baix Camp Tarragonès Marxa aquàtica

La 3a Copa Catalana de marxa aquàtica celebra una doble cita aquest cap de setmana. Després de l’ajornament de la segona i tercera prova del calendari, la 3a Copa Catalana de marxa aquàtica-Salou, del Club Excursionista Salouenc, es disputarà dissabte 22 de juny. Diumenge de revetlla de Sant Joan serà el torn per a la 3a Copa Catalana de marxa aquàtica Vila de Cambrils, organitzada pel Centre Excursionista Cambrils.

La cita de dissabte tindrà lloc a la platja de Llevant de Salou (Tarragonès), on es disputaran tres modalitats diferents. El matí començarà amb els 800 m, binomi a mà nua (masculí, femení i mixt). Tot seguit, continuarà els 50 m amb pala, categoria masculina i femenina. Per acabar, els 200 m, individual a mà nua, també per a les categories masculina i femenina.

Pel que fa a la prova del 23 de juny, s’ubicarà a la platja del Regueral de Cambrils (Baix Camp). Les modalitats seran les mateixes que a Salou, ja que són les que formen part de la competició, però constaran d’un ordre diferent. Primer seran els 50 m, després els 200 m i conclouran la jornada els 800 m.

Amb la celebració d’aquesta cita doble de la 3a Copa Catalana de marxa aquàtica, la competició ja haurà disputat tres de les cinc proves. La penúltima i última data del calendari arribaran al setembre.