FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 27/02/2015

Disponible l’agenda d’activitats del Parc Natural de l’Alt Pirineu

Un recull de totes les activitats de les empreses i associacions que compten amb guies-interpretadors acreditats del Parc, així com activitats populars vinculades als recursos naturals del territori, com fires i aplecs, un seguit d’activitats regulars disponibles durant el final de l’hivern i la primavera, i també activitats pròpies com la celebració del Geolodia (9 de maig), el Dia Europeu dels Parcs (23-24 de maig), o la IV Fira de productes del Parc i de l’ovella aranesa (14 de juny).

feec-noticies-parcPer aglutinar aquesta àmplia oferta, trobareu la informació organitzada en dues cares ben diferenciades:

A l’anvers hi trobareu un calendari amb totes les activitats, classificades per categories de colors (tipologies) i distribuïdes per mesos, per tal que cadascú pugui triar fàcilment allò que més l’interessi. Així com, una descripció de les activitats regulars durant tota la primavera, i altres iniciatives com el projecte Explora el Parc, el programa de visites a productors i artesans i l’Aplicació per mòbils sobre el Parc.

Al revers podreu consultar tota la informació referent a les activitats seleccionades: com inscriure’s i qui l’organitza, si és gratuïta o de pagament, la dificultat, i el sector del Parc on tindrà lloc.

Si voleu descobrir el Parc Natural de l’Alt Pirineu i gaudir del seu territori, les seves valls i la seva gent, apunteu-vos a les activitats del Parc!