FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/04/2019

Deu anys celebrant el dia Mundial de l’Activitat Física

Cultura Societat

El Dia Mundial de l’Activitat Física es va començar a celebrar el 6 d’abril de 2002 a Sâo Paulo (Brasil) impulsat per Agita Mundo, una organització independent que rep el suport de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) per lluitar contra el sedentarisme.

Per desè any consecutiu, la Secretaria General de l’Esport  i de l’Activitat Física juntament amb el Departament de Salut  s’afegeix a Agita Mundo i l’Organització Mundial de la Salut (OMS) per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física amb el lema “Activa la vida, millora la vida”. L’objectiu d’aquesta festa és difondre els diferents aspectes beneficiosos que té l’esport a través del missatge “Acumula 30 minuts d’activitat física diària si ets adult i 60 minuts si ets un infant o adolescent!”.

Des de la FEEC s’anima a tots els clubs esportius i centres excursionistes a participar-hi informant de les activitats i esdeveniments que es realitzaran durant la jornada, afegint-les al registre d’accions del Dia Mundial a la pàgina web del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut, amb la intenció de superar el registre d’altres anys i demostrar que Catalunya és partícip d’aquesta festa. Les diferents entitats i/o participants també tenen diferents materials per fer difusió de la seva participació d’aquest dia.

D’altra banda, aquells que vulguin participar de manera individual i activa poden seguir alguns dels 150 “trucs” per ser més actius cada dia. A més a més, també es pot participar publicant les fotos a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #gentactiva i #10anysDMAF.

Podeu consultar les diferents activitats esportives que s’ofereixen des de la FEEC al Calendari de Caminades de Catalunya 2019 i us convidem també a fer una ullada a les activitats que ofereixen les diferents entitats aquest cap de setmana i la resta de cap de setmanes de l’any, amb la voluntat de ser actius cada dia.