FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 24/08/2015

Desena posició per Ramon Julian a la quarta prova de la Copa del Món d’escalada esportiva

Escalada esportiva

Ramon Julian “Ramonet”, del Centre Excursionista de Manlleu i membre de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva, ha participat aquest cap de setmana a la quarta prova de la Copa del Món d’escalada esportiva de la International Federation of Sport Climbing, a Stavanger (Noruega). El de Manlleu va començar la temporada guanyant el Campionat del Món a la prova disputada a Chamonix, mentre que a les proves de Briançon i Imst no va passar de les semifinals.

La cita noruega es presentava com una gran oportunitat per remuntar posicions a la classificació general i tenir opcions per aconseguir el títol final. Ramon Julian va passar el tall per entrar a les semifinals, però malauradament no va arribar prou alt com per colar-se a la fase final. Va acabar la competició com a desè classificat. A falta de quatre proves més “Ramonet”, amb 165 punts, és vuitè en la classificació i es complica acabar entre els primers llocs de la taula.

Malgrat aquests resultats en l’apartat competitiu, l’actual campió del món continua mantenint un gran nivell en roca. A Siurana (Priorat) s’emportava a finals de juliol La pequeña Mowgli (8c), entre d’altres vies de vuitè grau, i el passat 16 d’agost va firmar la primera ascensió de Ninots a la jugular (8c+), una nova combinació de vies al sector La Vena de Montgrony (Ripollès).

Ramon Julian durant la reunió tècnica.
Foto / IFSC World Cup Stavanger 2015 (LEAD)