FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/05/2015

David Vidal i Lourdes Cayetano guanyen la cursa per muntanya La Faiada, a l’Alta Ribagorça

Curses per Muntanya

La vuitena edició de la Cursa per Muntanya la Faiada, organitzada pel Centre Excursionista de l’Alta Ribagorça i dins el marc de la 14a Copa Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), es va celebrar el passat 17 de maig amb sortida i arribada al Pont de Suert. La victòria de la prova se la van endur David Vidal (1 hora, 51 minuts i 18 segons) del Centre Excursionista Pontsicà, i Lourdes Cayetano (2 hores, 25 minuts i 32 segons) de l’Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’Escola del Treball.

El podi femení el van completar Sílvia Puigarnau (2 hores, 27 minuts i 56 segons) del Centre Excursionista Guissonenc, i Cristina Fargas (2 hores, 32 minuts i 54 segons) del Club Atlètic Espluguí. En categoria masculina, Andreu Simon del Club Excursionista Madteam ha travessat la meta en 2a posició (1 hora, 51 minuts i 39 segons) i Ferran Sampere de l’Associació Excursionista Sant Vicenç de Montalt ho ha fet després (1 hora, 51 minuts i 48 segons).

A més de la cursa, també s’ha celebrat una prova més curta, amb una distància d’un quart de marató, amb 10,5 quilòmetres, que han guanyat Marta Cester (1 hora, 27 minuts i 45 segons) del Club Excursionista Aran, i Sergi Solé (1 hora, 6 minuts i 3 segons) del Club Excursionista Uecanoia.