FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 27/02/2018

Curs d’àrbitre de raids d’esports de muntanya

Raids d'esports de muntanya

Vols arbitrar una prova de raids d’esports de muntanya? La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoca un curs d’àrbitre de raids d’esports de muntanya amb l’objectiu de formar-los per dotar les proves del calendari de la Copa Catalana i el Campionat de Catalunya d’àrbitres amb títol federatiu. El curs tindrà una sessió teòrica el 17 de març i dues de pràctiques que es dividiran entre el 14 d’abril (Aventura X-Perience – Caldes de Malavella) i el 12 de maig (Raid Egan).

Els alumnes que superin el curs obtindran el certificat d’àrbitre de Raids d’Esports de Muntanya FEEC. Aquest certificat els permetrà exclusivament arbitrar proves del calendari oficial de la Copa Catalana i Campionats de Catalunya de Raids d’Esports de Muntanya de la FEEC. En cap cas aquest certificat estarà homologat per poder convalidar els continguts i les pràctiques a altres federacions en competències sobre raids, ja sigui a nivell autonòmic, estatal o internacional.

La inscripció i el pagament s’han de realitzar abans del 15 de març de 2018 a través de la plataforma d’inscripcions de la FEEC. Un cop superat el curs, el participant obtindrà el certificat d’“Àrbitre de Raids d’Esports de Muntanya FEEC”.

Foto / Jan Honza Zak