FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Courchevel acull la segona prova de la Copa del Món d’Esquí de Muntanya | FEEC

Notícies - 27/01/2014

Courchevel acull la segona prova de la Copa del Món d’Esquí de Muntanya

Esquí de muntanya

L’estació d’esquí de Courchevel, als Alps Francesos, ha acollit dues competicions de la Copa del Món d’Esquí de Muntanya el cap de setmana del 25 i 26 de gener.

Marc Pinsach (Colla Excursionista Cassanenca) ha quedat 10è a la prova individual i 11è a la Vertical Race, i Killian Jornet (Club Poliesportiu Puigcerdà SE) va haver d’abandonar a la prova individual de dissabte per una gratrointeritis que van afectar en el seu rendiment a la Vertical Race de diumenge, on va aconseguir la 18a posició.

Clàudia Galicia (Unió Excursionista de Calldetenes) va aconseguir la sisena posició en la categoria femenina de la Vertical Race i la 12a a la prova individual. En ambdues competicions també participaren Nil Cardona (Ski Club Camprodon SE), Maria Fargues (Club Esportiu Pedala.cat) i Marta Riba (Club d’Esquí Pobla de Segur).

Marta Garcia (Club Excursionista Calldetenes) en categoria sub-23 va aconseguir la 3a posició tant de la prova individual com a la Vertical Race. I en categoria Junior, Oriol Cardona (Ski Club Camprodon SE) va quedar en quarta posició a la prova individual i en cinquena a la Vertical Race. I la Laura Balet (Unió Excursionista Sabadell) va quedar 9a a la Vertical Race i 8a a la prova individual.

Els guanyadors de la prova individual van ser l’italià Robert Antonioli i la francesa Laetitia Roux els quals lideren, fins al moment, la competició. La propera prova del calendari de competicions de la Copa del Món serà els propers 31 de gener i 2 de febrer a la Pitturina Ski Race, a les Dolomites (Itàlia), on podrem veure de nou els esportistes catalans.