FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/05/2015

Costa Brava Parc Aventura, amb descompte per als federats

Avantatges

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i Costa Brava Parc Aventura han establert un acord de col·laboració per oferir un 15% de descompte per a titulars de la targeta federativa i familiars directes en tots els circuits de les instal·lacions que tenen a Masos de Pals (el Baix Empordà).

feec-avantatges-parc-aventura-costa-brava-2El Bosc dels Impossibles és un parc d’aventura als arbres situat al cor de la Costa Brava amb més de 80 activitats d’aventura suspeses als arbres: més de 500 metres de tirolines, salts al buit, lianes, passarel·les, ponts, túnels, skate, slackline, salts de Tarzan, estreps i gronxadors.

Costa Brava Parc Aventura disposa de sis circuits de diferents dificultats on posar a prova les habilitats i les emocions de grans i petits, en família i amb els amics. Més de tres hectàrees de bosc, més de 80 activitats d’aventura en sis circuits acrobàtics, més de 500 metres de tirolines, dos salts al buit, activitats amb nens i per adults de totes les edats i condicions físiques, un centre d’acollida i àrea d’equipament, bar i àrea de pícnic, jardí d’infància de zero a cinc anys.

avantatges-federats-feec-2015