FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Carla López
Foto: Carla López

Notícies - 13/08/2020

Corre la Copa Catalana de Curses per Muntanya al teu aire

Curses per Muntanya

La Copa Catalana de Curses per Muntanya es podrà fer de forma autònoma i seguint els recorreguts oficials de les curses. Les diferents entitats organitzadores de les curses per muntanya que formen part de la competició, han posat a disposició dels corredors els tracks de les proves per poder realitzar el mateix recorregut que s’havia de fer a la Copa.

Després de la suspensió de la Copa com a conseqüència de la Covid-19 i de les curses que dibuixaven aquest 2020 la competició, des de la FEEC s’ha decidit oferir aquesta opció per aquells que es vulguin testar en uns recorreguts dissenyats especialment per aquestes curses.

Així es podran fer quatre de les cinc proves que omplien el calendari d’aquesta edició.

Els resultats obtinguts a les proves seran personals i es podrà seguir al ritme que vulgui cadascú i amb l’ordre que decideixi el mateix corredor.

19a Copa Catalana de Curses per muntanya

Enguany, cinc proves formaven part d’aquesta Copa, que havia de començar el passat 22 de març amb la 12a Cameta Coixa, organitzada pel CEM La Cameta Coixa. De Miravet (Ribera d’Ebre) es viatjava a la Garrotxa, per disputar la Cames de Ferro al Puigsacalm, del GECA. La +Trobada Aristot (UE Urgellenca) i la 21a TAGA2040evo (UE Sant Joan de les Abadesses) eren les següents proves que puntuaven per aquesta Copa que s’hauria tancat el pròxim 27 de setembre amb la Pujada al Montsià ‘Memorial Francesc Bort (Madro)’, de l’AE d’Alcanar.

La Copa tornava a fer un recorregut per bona part del país i preparava el que havia de ser la vintena edició el pròxim 2021. Una data assenyalada per a celebrar les dues dècades d’aquesta competició de curses per muntanya que ha regulat la FEEC els darrers vint anys.

Decarrega els tracks de les curses absolutes: 

12a Cameta Coixa

+Trobada Aristot

21a Taga2040evo

Pujada al Montsià