FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Pat Soler
Foto: Pat Soler

Notícies - 06/07/2023

Copa del Món a ritme de trobadors

Curses per Muntanya Curses per Muntanya Seleccions catalanes

La selecció catalana de Curses per Muntanya competirà aquest cap de setmana en la que serà la setena prova de la Copa del Món de Curses per Muntanya.

Els catalans viatjaran fins a la provença per aconseguir afinar bé la música i tornar amb bons resultats de la seva nova aparició en competicions internacional.

El seleccionador, Pere Rullan, s’emportarà fins a terres provençals a cinc esportistes per aquesta cursa.  Natália González (AD Running Vigia), Georgina Gabarró (GE Oliana), Júlia Garriga (Calella-Marxa), Jordi Alis (CE Cerdanya Skimo Team) i Ivan Calvo (CEM la Cameta Coixa) integraran el combinat català per a disputar la coneguda com a l’Skyrace du Mercantour.

La cursa amb sortida i arribada a Saint-Martin-Vésubie (Provença), presenta un recorregut de 30Km amb 2.100md+ que els participants hauran de superar amb una primer mur d’entrada de 500+dm per superar el primer desnivell de la jornada a La Colmiane. El punt més alt de la cursa superar`el 2.600m d’altutud quan els corredors superin el Mont Pépoiri, punt mig del Massis de Mercantour.

Aquesta serà la segona cursa de la Copa del Món que disputarà la selecció catalana aquesta temporada després de l’estrena a Matheysins.