FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Quim P. Casadesús
Foto: Quim P. Casadesús

Notícies - 11/05/2021

Convocades les eleccions a la Junta Directiva de la FEEC

Entitats Federats

L’Assemblea General Extraordinària de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, celebrada telemàticament aquest 8 de maig, ha aprovat la convocatòria d’eleccions a membres de la Junta Directiva de la Federació el proper dia 12 de juny de 2021.

L’acte de votació es farà aquest 12 de juny de 10 a 14 h a la seu de la Federació (Rambla, 41, principal de Barcelona) i hi estan convocades totes les entitats integrades dins del cens electoral de la FEEC.

L’Assemblea de la FEEC també ha aprovat el reglament electoral i el calendari electoral per aquests pròxims dies.

Després de la publicació de la convocatòria d’aquestes eleccions el pròxim dia 18 de maig es produirà la dimissió de l’actual Junta Directiva de la FEEC i s’obrirà del 19 al 28 de maig el termini per la presentació de possibles candidatures que seran aprovades l’1 de juny.

Aquell mateix 1 de juny s’inicia la campanya electoral que s’allargarà fins a l’11 de juny, el dia abans de les votacions.

El pròxim 21 de juny serà quan es proclami de forma oficial la nova Junta Directiva de la FEEC.

Al web de la FEEC s’ha habilitat un espai dedicat a aquestes eleccions on s’anirà penjant tota la informació i documentació relacionada amb aquestes.