FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 31/05/2017

Convocades les eleccions a la Junta de la Directiva de la FEEC l’1 de juliol

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha celebrat l’Assemblea General Ordinària a Bítem (Baix Ebre), aquest dissabte 27 de maig, organitzada pel Club Esportiu Montaspre.

El president de la FEEC, Jordi Merino va ser l’encarregat d’obrir l’Assemblea, l’última d’aquest mandat. Una Assemblea on es van aprovar per unanimitat els comptes anuals de l’exercici econòmic del 2016 i l’estat de comptes a 31 de desembre. De les xifres d’aquest 2016 cal destacar els gairebé 40.000 federats a finals d’any, una xifra en constant creixement que denota el bon moment pel que passa l’excursionisme català.

L’Assemblea també va ratificar el reglament de les competicions d’esquí de muntanya de la propera temporada i es va aprovar la memòria de les activitats de l’exercici vençut que van anar explicant els diferents caps d’Àrea de la Federació. Finalment, i abans d’acabar aquesta Assemblea General Ordinària, es va ratificar la proposta presentada per la Vegueria del Barcelonès, relacionada amb el manteniment de senders.

Eleccions a la Junta Directiva l’1 de juliol

Un cop finalitzada l’Assemblea General Ordinària es va dur a terme l’Assemblea General Extraordinària que va aprovar la convocatòria d’eleccions a la Junta Directiva de la FEEC. Aquestes se celebraran l’1 de juliol i es pot consultar aquí el calendari electoral que se seguirà durant el proper mes.

Al mateix web de la FEEC s’ha habilitat un espai per a les eleccions on s’anirà penjant tota la informació i documentació relacionada amb aquestes.

Una segona Assemblea General Extraordinària va tancar la jornada a Bítem, amb la modificació de dos estatuts de la FEEC a proposta de la Junta Directiva, aprovats ambdós per unanimitat. Un per poder demanar al Consell Català de l’Esport el reconeixement de les disciplines esportives de canicròs i vies ferrades com a pròpies de la FEEC, i un segon per incloure l’article 136bis, referent al Tribunal d’Arbitratge Esportiu de Catalunya.