FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 26/06/2014

Conveni de col·laboració amb el Refugi de Muntanya ‘La Cabrera’ amb descompte per als federats

Avantatges

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ha establert un acord de col·laboració amb el Refugi de Muntanya “La Cabrera” de Mont-ral que inclou un preu amb descompte en la pernoctació dels usuaris federats, per només 15 euros. L’establiment que també ofereix serveis de restauració i organitza activitats es troba a 768 m, està situat al mas de Cal Blai, a la pedania dels Masos de Cabrera i s’integra dins les muntanyes de Prades, la zona PEIN i la Xarxa Natura 2000 de l’Alt Camp.

El Refugi de Muntanya “La Cabrera” es troba ubicat dins d’una granja, en la qual es realitza ramaderia (gallines ponedores, ànecs, oques, conills i cabres) i horta ecològica, amb tot tipus de verdures i fruita de temporada. Tots el productes de la granja es poden degustar dins del servei de restauració i de bar, així com adquirir-los en la botigueta del refugi.

la-cabrera-refugi-muntanya-mont-ral

D’altra banda, els diferents espais del refugi es poden reservar per a la realització d’activitats, com ara: tallers, cursos, xerrades o reunions, i s’ofereixen visites guiades tant a la granja com a l’entorn, així com cursos d’escalada i espeleologia per la zona. L’entorn del “Refugi La Cabrera” també ofereix la possibilitat de practicar senderisme, escalada, espeleologia i BTT. En definitiva, “La Cabrera” ofereix als federats de la FEEC unes instal·lacions i unes possibilitats d’activitats molt interessants, aptes per a tots els públics.