FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 12/06/2019

Continua el Rodacamins amb una ruta per la comarca d’Osona

Osona BTT

El calendari de Rodacamins ja ha arribat a l’equador i només queden 3 proves per completar-lo. La darrera sortida ha estat el dia 9 de juny amb la BTT Taradell-Guilleries, organitzada pel Centre Excursionista Taradell.

L’entitat va preparar dues distàncies per tal que tothom pogués participar. La ruta més llarga, i amb una dificultat més alta, ha estat de 63,64 quilòmetres amb un desnivell de 1.605 metres. Amb sortida i arribada a la població de Taradell, el recorregut ha visitat diferents poblacions com Vilanova de Sau, Sant Sadurní d’Osmort i les Guilleries, passant per la casa rural del segle XVII de Sant Andreu de Bancells.

D’altra banda, la ruta curta ha constat de 32,48 quilòmetres amb 661 metres de desnivell. La sortida també s’ha efectuat a Taradell en direcció cap al Puig de l’Agulla, al terme municipal de Sant Julià de Vilatorta, i ha seguit l’itinerari passant per Sant Sadurní d’Osmort i les Guilleries, fins arribar una altra vegada a Taradell.

Una desena de participants han gaudit de l’entorn de la comarca d’Osona acompanyats del bon temps primaveral i de bon ambient.

Propera parada, Rubí

La Volta BTT Rubí, organitzada pel Centre Excursionista de Rubí, serà la següent prova del calendari aquest diumenge 16 de juny. Amb un recorregut de 28 quilòmetres i 665 metres de desnivell, els ciclistes tindran l’oportunitat de fer una ruta pels entorns de Rubí.

Hi haurà quatre recorreguts que constaran de diferents quilòmetres i desnivell per tal que tothom hi pugui participar. La gran majoria dels itineraris de la Volta són per pistes forestals i corriols, però per connectar les diferents zones, s’ha de fer per asfalt obert al trànsit. Tot l’itinerari es mou pels indrets de Ca N’Oriol, Sant Feliuet, La Llana-Can Fonollet, Les Martines, Can Guilera, Castellnou, Can Barceló, Serra Oleguera, Can Serrafossà, Can Balasch, Mas Jornet i tornada per Sant Genís i Can Xercavins.

Les inscripcions es poden formalitzar a través de la web fins al dijous 13 de juny.