FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 19/12/2016

Condicions exclusives per als guies de muntanya a Guiesturistics.cat

Avantatges

GuiesTurístics.cat ofereix a tots aquells guies de muntanya amb Carnet Federatiu de la FEEC diferents avantatges per poder oferir els seus serveis en aquest portal.

Des de Guies Turístics.cat es vol premiar a tots aquells guies Federats amb una promoció que inclou; no tenir cap cost adicional a l’hora de fer l’alta. 3 mesos de servei gratuïts al contractar 1 any o 6 mesos de servei gratuïts, al contractar 2 anys.

El portal està especialitzat en visites guiades en diferents idiomes a Catalunya i obre també aquestes visites a les activitats a la muntanya.

Des de GuiesTurístics.cat es volen seguir potenciant les rutes pel territori i ampliant el ventall dels recorreguts per muntanya.

Per fer la inscripció a la pàgina (només guies titulats) es pot fer aquí 

Què és Guies Turístics.cat?

La plataforma digital www.guiesturistics.cat ajuda als guies oficials a trobar nous clients mitjançant tècniques de màrqueting online. Dóna a conèixer i promou la contractació de les excursions i itineraris que els guies ofereixen i realitzen en primera persona arreu del territori.

logo_GT_wordFomenta el contacte personal entre el client i el guia abans, durant i després de les experiències guiades, per tal d’assegurar-ne el millor dels èxits. En aquest sentit, www.guiesturistics.cat no actua d’intermediari ni aplica comissions als serveis que els clients contractin als guies.

D’alta banda ajuda als guies a projectar-se millor i professionalitzar la seva oferta per ajustar-la al seu mercat potencial. I tot inclòs per només una cuota equivalent a 4€ al mes, transformant la inversió encara més petita si a més a més estàs federat a la FEEC