FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 12/11/2014

Competicions de la FEEC per al cap de setmana del 15 i 16 de novembre de 2014

Marxes tècniques Raids d'esports de muntanya Escalada

Les competicions de la FEEC es troben al final de les temporades de les disciplines d’Escalada Esportiva, de Marxes Tècniques i de Raids de Muntanya, però, a punt de començar les disciplines d’Esquí de Muntanya i Raquetes de Neu.

El proper cap de setmana, la competició federada dels esports de muntanya es trasllada a Vilassar de Mar (el Maresme), amb l’Open Bloc de Vilassar de Mar, i a Badalona (el Barcelonès), amb la 61a Caminada de Regularitat per Muntanya.

cartell_escalada_esportiva-7_WEBOpen Bloc de Vilassar de Mar

El dissabte, 15 de novembre, hi ha l’Open Bloc de Vilassar de Mar, organitzat per l’Assocació Esportiva Centre Excursionista de Vilassar de Mar, dins del calendari de competicions de les Proves Open d’Escalada Esportiva de la FEEC.

L’escalada esportiva consisteix en la realització d’escalades de poca alçada tant sobre roca natural com sobre estructures artificials equipades amb ancoratges prèviament. En aquesta ocasió, a l’Open Bloc de Vilassar de Mar, es tracta de proves que busquen la superació de passos d’alta dificultat i de manera individual, amb proves de dificultat i de velocitat.

cartell_marxes_tecniques_web_161a Caminada de Regularitat per Muntanya

El diumenge, 16 de novembre, hi ha la 61a Caminada de Regularitat per Muntanya, organitzada pel Centre Excursionista de Badalona, la vuitena prova de la Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat de la FEEC.

La Caminada de Regularitat és l’activitat més consolidada del Centre Excursionista de Badalona. Apropa als participants a l’entorn natural més proper de la serralada de Marina. Amb un itinerari variat, es poden gaudir dels racons més bonics i amagats de la serra, tot transitant per rieres, camins i corriols i que ben segur sorprendran a més d’un participant. La sortida i l’arribada són a l’Hospital de Can Ruti de Badalona.

Les caminades de regularitat són una competició per parelles en base a la regularitat lliure. L’objectiu de cada parella participant és el de trobar un ritme de caminar normal i regular adaptat al terreny i que haurà de mantenir al llarg de tot el recorregut.