FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/12/2014

Comença la Copa Catalana de Curses Verticals – FGC Mountain Series 6.0 amb la CronoVallter Territori d’Isards

Esquí de muntanya

La CronoVallter Territori d’Isards es disputa el proper dissabte 27 de desembre, a les 11 hores. La prova que incia la Copa Catalana de Curses Verticals – FGC Mountain Series 6.0 del calendari de competicions d’esquí de muntanya de la FEEC, va ser ajornada per causes meteorològiques.

patrocinadors-feec-grup-fgc

L’organització de la CronoVallter Territori d’Isards, l’Ski Club de Camprodon, ha preparat dos recorreguts perquè hi puguin participar tots els nivells esportius, i a preus populars. La prova presenta un recorregut de 4,20 km amb 881 metres de desnivell i ascens al pic de Bastiments per a les categories sènior, promesa i júnior masculí. I un recorregut de 2,60 km amb 480 metres de desnivell i ascens a la cafeteria de Marmotes, a la cota 2.480, per a les categories júnior femení, cadet i popular.

Els participants ja poden fer les inscripcions a la web de la FEEC i al mateix lloc de la sortida el mateix dia de la prova de 8.30 a 10 hores. Per a més informació sobre el material obligatori per participar-hi cal consultar el Reglament d’Esquí de Muntanya de la FEEC.

Presentació de la nova temporada d’Esquí de Muntanya

El lliurament de premis de la CronoVallter Territori d’Isards tindrà lloc a la cafeteria Marmotes o, en funció del temps, a la sala polivalent, un cop finalitzada la prova, a les 13 hores. Tot seguit, a peu de pista es realitzaran les fotografies dels esportistes de la Selecció Catalana i el Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya. A les 16 hores, després de dinar, a la Sala Pícnic, la FEEC presentarà la nova temporada, amb la participació dels tècnics, els esportistes i les empreses patrocinadores i col·laboradores.

La Selecció Catalana i el Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya compta aquest any amb el patrocini de Millet, per a l’equipament dels esportistes; del Grup FGC, gestor de les estacions d’esquí la Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainé, Vallter 2000 i Tavascan; de Cébé, per a l’equipació d’ulleres esportives, i de les empreses de Pomoca i La Formatgeria de Llívia.