FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/03/2017

Comença la 19a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat

Marxes tècniques

La 59a edició de la Marxa d’Orientació per Descripció, organitzada per l’AE Talaia, enceta la 19a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el dia 12 de març. Aquesta marxa és una de les més antigues i amb més tradició de Catalunya, on es donen cita els màxims especialistes en orientació per descripció.

La marxa consisteix en seguir un itinerari a partir de la lectura d’una descripció. La prova està adreçada a tot tipus d’excursionistes i edats. El recorregut transcorre per les zones rurals i forestals de l’entorn de la població d’Ordal, al terme municipal de Subirats.  Al voltant de 60 equips, formats per dues o tres persones, ja s’han inscrit a la marxa. Les inscripcions segueixen obertes i es poden formalitzar a través del web de la FEEC.

La Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat de la FEEC consta de vuit proves i es tancarà amb la Marxa d’Orientació i Regularitat “El Cuc”, que també acollirà el campionat de Catalunya.

Fotografia / Ivan Torres