FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 13/06/2019

Columbia s’uneix a la FEEC

Societat

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i Columbia Sportswear han tancat un acord de col·laboració pel que l’empresa amb seu central als Estats Units serà un dels patrocinadors de la FEEC.

Columbia es converteix d’aquesta manera en una de les marques de roba de muntanya que suma esforços amb el col·lectiu excursionista de Catalunya. L’acord deixa obertes altres vies de col·laboració entre les dues parts.

El president de la FEEC, Jordi Merino, i el representant de Columbia, Jose Manuel Arroyo, van signar l’acord a les oficines que l’empresa americana han obert des del juny del 2018 a Barcelona.

Columbia dels barrets a la roba de muntanya

L’actual Columbia Sportwear neix l’any 1938 quan una parella fugida del règim nazi alemany s’estableix als Estats Units i funda una empresa anomenada Columbia Hat que es dedicava a la confecció de barrets. La seva evolució els porta a seguir dedicats a la confecció de roba fins a dedicar-se al món de l’outdoor i a l’especialització en material per a l’excursionisme.

Un dels grans valors afegits que destaca de Columbia és la tecnologia de la seva roba que protegeix a l’excursionista en qualsevol condició meteorològica. Dissenys senzills i afinats, elegants i actuals, que posen al dia els models de roba de muntanya clàssics de l’alta qualitat de la marca.