FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/12/2014

Collsacabra i les Guilleries i el Pla de Llicències 2015, a la revista ‘Vèrtex’ que tanca l’any

La portada de la revista Vèrtex que tanca l’any està dedicada a Collsacabra i les Guilleries, amb una fotografia dels cingles de Tavertet, a Osona, realitzada pel fotògraf Oriol Clavera. A l’interior, Pere Martínez ens ofereix un reportatge d’aquests cingles i les escalades
 que s’hi poden fer a Collsacabra, i Pako Crestas ens parla del mar de boscos i els cims suaus per a perdre-s’hi caminant a les Guilleries, al nord de la Selva.

Al número 257 de Vèrtex també trobareu l’entrevista al jove alpinista Silvestre Barrientos que realitza Alfons Gastón; els reportatges de Lluís Balsells i d’Albert Segura dedicats als 50 anys del Dia del Camí de Muntanya, amb els camins recuperats a la serra de 
Cardó i al massís del Port; la travessa hivernal d’esquí de muntanya a Aigüestortes, de Gerard Vila; i el reportatge sobre el poeta i muntanyenc Joan Vinyoli, a càrrec de Pep Solà.

En aquest número, entre altres informacions d’actualitat, també trobareu quatre pàgines especials amb els preus, les novetats i els avantatges que presenten les llicències federades per a la pràctica dels esports de muntanya per al 2015.

portada-vertex-257-250x330Versió digital per als federats, i a l’iQuiosc per a nous subscriptors

Els federats, degudament registrats al web de la FEEC, ja poden consultar el nou número de novembre i desembre de Vèrtex en línia. Per poder accedir-hi només cal entrar a l’àrea privada del web amb el número de document d’identitat i el codi de la llicència vigent. Una vegada registrats al web també es poden consultar els últims sis números publicats. La resta d’exemplars, des del primer número publicat el 1966, estan oberts per a qualsevol usuari del web.

La revista Vèrtex 257 també està disponible a la plataforma iQuiosc des d’on es poden adquirir els últims números publicats i aconseguir-ne la subscripció digital a un preu amb descompte.