FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 27/10/2017

Coll de Nargó torna a ser el centre de l’escalada catalana aquest cap de setmana

Escalada esportiva Escalada

La sisena edició de l’Aplec d’Escalada de l’Alt Urgell preveu, un any més, reunir més de 300 amants de l’escalada a Coll de Nargó. Del 27 al 29 d’octubre, el municipi ha preparat un gran programa d’actes per a celebrar aquesta trobada no competitiva més important de Catalunya.

El programa d’actes comença divendres amb un sopar i la posterior projecció de la pel·lícula ‘Boys in the bugs‘, escalades al Bugaboo.

La jornada de dissabte serà llarga, amb les escoles de Coll de Nargó com a punt de trobada a les 9 del matí per escalar durant tot el dia pels diferents sectors de la zona. A la tarda, de les 16:30 h a les 18:30 h, hi haurà una demostració de Catliners i un rocòrdrom gratuït amb tirolina per als més joves. A continuació hi haurà dues projeccions estrella: “Escalada en solo integral, experiències i pensaments“, de Miquel Blanco, i “Viatge per les grans muntanyes“, de Roger Cararach i Marc Toralles. El dia acabarà amb un sopar popular i el concurs “lance al pernil”, amb un gran sorteig de regals. El grup Er Taqueta amenitzarà la festa amb un concert de rumba catalana per a tots els assistents per tancar una jornada carregada d’actes.

Un esmorzar de coca i xocolata donarà tret de sortida a l’últim dia de l’aplec, el diumenge, per agafar forces per anar a escalar a la zona de Coll de Nargó.

Aquesta trobada, organitzada per la Unió Excursionista Urgellenca, de la Seu d’Urgell, i l’Agrupació Excursionista de l’Urgell, de Tàrrega, es pot dur a terme gràcies al gran nombre de voluntaris que es dediquen a organitzar els actes lúdics, culturals i esportius de l’agenda de l’Aplec.

Foto / Aplec d’Escalada Alt Urgell